Ngolah logam profésional. Kacida pangalamanana & personil anu digitus

Wilujeng sumping di perusahaan kami
Pipa Karat Stainless – 304. 304 Pipa Karat Stainless idéal pikeun sagala aplikasi struktural dimana kakuatan langkung ageung sareng résistansi korosi punjul.

Foshan Jinsuiying Bahan Stainless Steel Co,.Ltd

Pausahaan kami, Foshan Jinsuiying Bahan Stainless Steel Co., Ltd, diadegkeun dina Januari,2014.

Ieu mangrupikeun perusahaan anu ngagaduhan pabrik sorangan sareng méréskeun khusus kana pabrik pipa baja stainless steel kaasup pipa sagi opat, pipa alun-alun sareng pipa bunder kalayan ukuran anu béda. Kusabab ngadegna perusahaan kami, kami parantos narékahan pikeun ngahasilkeun produk anu wareg ku nasabah.

Panganyarna tina Berita

Sagala Ti Bars, Pipa, Tubting & Piring. Taros Kami Dinten! Hubungi Kami Pikeun Sebuttip.

304 tabung hiasan hiasan stainless steel

Pipa baja stainless ieu loba dipaké dina kahirupan, kawas panto kaamanan sareng jandéla, rak garing, kareta, peralatan dapur, jsb. It can be said that stainless steel pipes have entered people’s lives and are a widely used metal material. Sanaos dimana waé ayeuna, masih aya seueur jalma anu teu jelas pisan ngeunaan sababaraha pangaweruh leutik pipa baja stainless, sapertos bahan pipa stainless steel, spésifikasi, jsb. Seri leutik di dieu aya didieu pikeun singget: Pipa baja stainless umum dina pasaran nyaéta 6 meter panjang. Sanggeus ngagosir, éta bodas pérak caang. Éta bisa dibagi jadi 201, 304, 316 jeung bahan-bahan séjén. Beda material di dieu utamana anujul kana kontén nikel sareng kromium anu béda, sareng résistén keyeng mah béda. , janten bédana hargana ageung. Perusahaan kami ngajalankeun sababaraha bahan baja stainless steel, spésifikasi lengkep, bahan utama nyaéta: 304, 304L, 304Dongéng, 316, 316L, 316Dongéng, 301, 302, 303, 201, 202, 310, 310S, 321 teras salajengna. In addition to operating the company’s brand, bahan rumah tangga di antarana Shanghai Baosteel, Krupp, Qingdao Pohang, Ningbo Baoxin, Guangzhou Lianzhong sareng pabrik baja utama anu sanés. Bahan utama anu diimpor nyaéta: Baja Nippon, Sumitomo, sareng Pohang, Koréa. , Itali sareng pabrik baja baja utama bahan baja stainless berkualiti tinggi. Various stainless steel materials

Maca deui "

Naon anu kauntungan 304 pipa baja stainless?

Ayana nanaon ngagaduhan kauntungan sorangan, 304 pipa baja stainless ieu sanés ngabeda-beda, naon waé kauntungan 304 pipa baja stainless has? Hayu urang tingali di Pabrik Stainless Steel Wuxi Silver Coral. The 304 stainless steel tube is more resistant to rust than the 200 series stainless steel. Because the rust of stainless steel pipes is usually oxidized and corroded, the amount of chrome-nickel contained in the stainless steel pipe directly affects its rust-preventing ability. In the high temperature resistance, the 304 stainless steel tube is also better, and can withstand high temperatures of 1000 ka 1500 degrees.

Maca deui "
INQUIRY NOW