të përpunimit të metaleve profesional. Me përvojë të lartë & personel të pajisur

Mirë se vini në kompaninë tonë
Stainless Steel Pipe – 304. 304 Stainless Steel Pipe është ideale për të gjitha aplikimet strukturore ku forca më e madhe dhe rezistenca korrozioni superior është e nevojshme.

Foshan Jinsuiying Çelik Material Co,.Ltd

Kompania jone, Foshan Jinsuiying Stainless çeliku materiale Co, Ltd, është themeluar në janar,2014.

Kjo është një kompani që ka fabrikën e vet dhe e specializuar në prodhimin e çelik inox tuba ngjitur përfshirë tuba drejtkëndësh, tuba katrore dhe tubacione të rrumbullakëta me madhësi të ndryshme. Që nga themelimi i kompanisë sonë, Ne kemi bërë përpjekje për të prodhuar produkte që konsumatorët të kënaqur me.

Më të rejat nga lajmet

Çdo gjë nga baret, tuba, tub & pllaka. Kontaktoni me ne sot! Na kontaktoni për një kuotë.

Where are stainless steel decorative tubes used more?

Stainless steel decorative pipes are used in a wide range of applications. They are not only used for decorative applications, such as automobile modification and accessory production, but also home improvement and building materials, building construction, and environmental beautification. It can be found in applications ranging from daily life to aviation chemical industry. Where are the stainless steel decorative pipes used? The following 3 places actually account for more than 90% of its applications: 1. Furniture decoration Furniture decoration is the place where stainless steel decorative pipes are used most among the three. We have more daily contact with: stainless steel anti-theft nets, stainless steel doors and windows, stainless steel screens, stainless steel staircase handrails. Përveç kësaj, many table legs made of wood or aluminum pipes are now replaced by stainless steel pipes. There are also the most common clothes rails for hanging clothes in closets and balconies, which are also made of stainless steel tubes. Compared with other materials, stainless steel has the advantages of simple, atmospheric, rust-proof and durable, so it has become the darling of furniture decoration.

Lexo më shumë "

Do you need to pay attention to the temperature when using 304 stainless steel decorative pipe?

304 stainless steel decorative pipe is widely used in life because of its many advantages. One of the many advantages of 304 stainless steel decorative pipe: high temperature resistance. Temperature intensity: The service temperature of 304 stainless steel decorative pipe is 190~860 degrees Celsius, but in actual use, the operator found that the use temperature of 304 stainless steel decorative pipe is not as high as 860 degrees Celsius. Why does this happen? 304 stainless steel in the end What kind of temperature intensity can be achieved? Në fakt, the service temperature of 304 stainless steel decorative pipe is not suitable to be maintained between 450 dhe 860 degrees Celsius. When the temperature of 304 stainless steel reaches 450 gradë, a critical point will appear. At this critical point, the stainless steel will dilute the chromium element around the carbon element. , And then form chromium carbide. The chromium-depleted area appears where the diluted chromium originally exists. The appearance of chromium-depleted area will change the performance and material of stainless steel. Përveç kësaj, the temperature of 450 degrees Celsius plus the yield force will make the austenite Martensite transformation. So the limit temperature of 304 stainless steel is low temperature resistance. Generally speaking, 304 stainless steel has better acid resistance, and the concentration of nitric acid is within 70%. Temperature

Lexo më shumë "
Enquiry TANI