Професионална обработка на метали. Искусно & опремен персонал

Добредојдовте во нашата компанија
Цевки од не'рѓосувачки челик – 304. 304 Цевките од не'рѓосувачки челик се идеални за сите структурни апликации каде е потребна поголема јачина и супериорна отпорност на корозија.

Foshan Jinsuiying нерѓосувачки челик материјал Ко,.Ltd

Нашата компанија, Фошан Jinsuiying од не'рѓосувачки челик материјал копродукции, Ltd, е основана во јануари,2014.

Тоа е компанија која има своја фабрика и специјализира во производство на цевки заварени од не'рѓосувачки челик, вклучувајќи цевки од правоаголник, квадратни цевки и тркалезни цевки со различни големини. Од основањето на нашата компанија, ние правевме напори да ги произведеме производите со кои клиентите се задоволни.

Најнови вести

Сè од баровите, Цевки, Цевки & Плочи. Контактирајте со нас денес! Контактирајте нè за понуда.

304 совети за декоративни цевки од не'рѓосувачки челик

Цевките од не'рѓосувачки челик се користат во животот, како што се безбедносни врати и прозорци, лавици за сушење, огради, опрема за кујна, итн. It can be said that stainless steel pipes have entered people’s lives and are a widely used metal material. Иако сега е насекаде, сè уште има многу луѓе кои не се многу јасни за некои мало познавање на цевки од не'рѓосувачки челик, како што се материјали од не'рѓосувачки челик, спецификации, итн. Следната мала серија е тука за кратко да зборуваме: Општата цевка од не'рѓосувачки челик е на пазарот 6 долги метри. По полирањето, светло сребро бело. Може да се подели на 201, 304, 316 и други материјали. Материјалната разлика тука главно се однесува на различна содржина на никел и хром, а отпорот на 'рѓа е различен. , па разликата во цените е голема. Нашата компанија работи широк спектар на материјали од не'рѓосувачки челик, целосни спецификации, главните материјали се: 304, 304Л, 304F, 316, 316Л, 316F, 301, 302, 303, 201, 202, 310, 310С, 321 и така натаму. In addition to operating the company’s brand, домашните материјали вклучуваат Шангај Баостел, Круп, Кингдао Поханг, Нингбо Баоксин, Гуангжу Lianzhong и други големи челични мелници. Главните увезени материјали се: Нипон челик, Сумитомо, и Поханг, Кореја. , Италија и други големи челични мелници со високо квалитетни материјали од не'рѓосувачки челик. Various stainless steel materials

Прочитај повеќе "

Кои се предностите на 304 цевка од не'рѓосувачки челик?

Постоењето на нешто има свои предности, 304 цевка од не'рѓосувачки челик не е исклучок, тогаш каква предност има 304 цевка од не'рѓосувачки челик имаат? Да ја разгледаме фабриката од нерѓосувачки челик Wuxi Silver, Coral. На 304 stainless steel tube is more resistant to rust than the 200 series stainless steel. Because the rust of stainless steel pipes is usually oxidized and corroded, the amount of chrome-nickel contained in the stainless steel pipe directly affects its rust-preventing ability. In the high temperature resistance, the 304 stainless steel tube is also better, and can withstand high temperatures of 1000 до 1500 degrees.

Прочитај повеќе "
Прашање Сега