Pangolahan logam profesional. Pengalaman sing prelu & personel sing kasedhiya

Sugeng rawuh ing perusahaan kita
Pipa baja tahan karat – 304. 304 Pipa baja tahan karat becik kanggo kabeh aplikasi strukture ing endi sing dibutuhake lan kekuatan karat sing luwih dhuwur.

Foshan Jinsuiying Stainless Steel Material Co,.Ltd

Perusahaan kita, Foshan Jinsuiying Stainless Steel Material Co, Ltd, diadegaké ing Januari,2014.

Iku perusahaan sing nduwe pabrik dhewe lan duwe spesialisasi ing pipa dilas stainless steel kalebu pipa persegi, pipa persegi lan pipa bunder kanthi ukuran sing beda. Wiwit ngadegake perusahaan kita, kita wis ngupayakake ngasilake produk sing diwenehake para pelanggan.

Paling Anyar Saka Warta

Kabeh Saka Bars, Pipa, Tubing & Piring. Hubungi Kita Dina iki! Hubungi Kita Kanggo Kutipan.

304 tips tabung hiasan stainless steel

Pipa baja tahan karat digunakake ing gesang, kayata lawang keamanan lan windows, rak pangatusan, Railings, peralatan pawon, lsp. It can be said that stainless steel pipes have entered people’s lives and are a widely used metal material. Sanajan saiki ana ing ngendi wae, isih akeh wong sing ora jelas babagan pirang-pirang kawruh babagan pipa baja tahan karat, kayata bahan pipa baja stainless, spesifikasi, lsp. Seri cilik ing ngisor iki ana kene kanggo ngobrol babagan iki: Pipa baja tahan karat umum ing pasar yaiku 6 dawane meter. Sawise polish, pethak iku padhang putih. Uwuh bisa kaperang dadi 201, 304, 316 lan bahan liyane. Bentenane materi ing kene nuduhake konten nikel lan kromium sing beda-beda, lan resistansi karat beda-beda. , saengga bedane regane amba. Perusahaan kita ngoperasikake macem-macem bahan stainless steel, spesifikasi lengkap, bahan utama yaiku: 304, 304L, 304Sugeng, 316, 316L, 316Sugeng, 301, 302, 303, 201, 202, 310, 310S, 321 lan sapiturute. In addition to operating the company’s brand, bahan domestik kalebu Shanghai Baosteel, Krupp, Qingdao Pohang, Ningbo Baoxin, Guangzhou Lianzhong lan pabrik mesin baja utama. Bahan utama sing diimpor yaiku: Baja Nippon, Sumitomo, lan Pohang, Korea. , Italia lan pabrik baja baja utama liyane saka bahan stainless steel berkualitas tinggi. Various stainless steel materials

Waca Liyane »

Apa mupangate 304 pipa baja stainless?

Anane apa-apa duwe kaluwihane dhewe, 304 pipa baja stainless ora istiméwa, mula, apa gunane 304 pipa baja stainless? Ayo dipikirake ing Pabrik Stainless Steel Wuxi Perak Corak. Ing 304 stainless steel tube is more resistant to rust than the 200 series stainless steel. Because the rust of stainless steel pipes is usually oxidized and corroded, the amount of chrome-nickel contained in the stainless steel pipe directly affects its rust-preventing ability. In the high temperature resistance, the 304 stainless steel tube is also better, and can withstand high temperatures of 1000 menyang 1500 degrees.

Waca Liyane »
INQUIRY NOW